O mne

  Reality sú už 13 rokov mojou srdečnou záležitosťou a som šťastná, že ma táto práca nielen živí, ale zároveň i baví. Prvých 5 rokov, od r. 2010, som pracovala pre známu celosvetovú franšízovú sieť realitných kancelárií s pobočkami v Bratislave, kde som nabrala množstvo skúseností, podnetov a pravidelným vzdelávaním som zefektívnila poskytovanie svojich služieb až na profesionálnu úroveň. Vždy s úsmevom a ľudským prístupom.
Ku každému klientovi pristupujem individuálne podľa jeho potrieb.

V súčasnej dobe sa  venujem celému regiónu hlavného mesta Bratislavy a špecializujem sa hlavne na oblasť prenájmov/predajov bytov a prenájmov komerčných nehnuteľností,  

v mestskej časti Staré Mesto a  Ružinov.  Zodpovednosť a spoľahlivosť sú pre mňa pri tejto práci najdôležitejšie, preto spokojný klient je mojou odmenou, za kvalitne vykonanú prácu.

-------

Ako pracujem

Podľa mojich skúseností je potrebné pristupovať k danej nehnuteľnosti vždy individuálne. Preto je nevyhnutná a dôležitá osobná prehliadka a osobný rozhovor s majiteľom/vlastníkom nehnuteľnosti.

Pre úspešnú realizáciu predaja/prenájmu používam niekoľko moderných marketingových nástrojov, ktoré zvyšujú záujem potenciálnych kupujúcich alebo nájomcov, o vašu nehnuteľnosť a prispievajú k vyššej predajnej cene.

 Na našom osobnom stretnutí si okrem iného, dohodneme druh a rozsah využitia týchto moderných marketingových prostriedkov pri predaji a prenájme

A ako sú s mojou prácou spokojní klienti? Pozrite si moje Referencie:          

Referencie


S pani maklérkou Dagmar Kokoškovou som bola vždy nad mieru spokojná. Jednak mi zohnala v dvoch pripadoch serioznych podnájomníkov, čo nie je také ľahké, ako som sa mala možnosť presvedčiť na iných prípadoch. A za druhé vždy mi bola nápomocná v prípade, keď som s dotyčnymi podnájomníkmi potrebovala niečo riešiť. Čo tiež považujem za dôležité.

 Ing. Zuzana H., Prenajímateľ

--------- 

Dobré odpoledne, touto cestou Vám chci poděkovat za rychlý a profesionální přístup k pronájmu mé nemovitosti.

 Pavel Z., Praha

-------- 

Vážená pani Kokošková,

 Touto cestou Vám chcem poďakovať za prejavenú iniciatívu a profesionálny prístup pri realizácii predaja, kúpy a prenájmu viacerých nehnuteľností v Bratislave ako aj zodpovedný prístup pri výbere klientov. Súbežne dakujem aj v mene ostatných známych a priateľov, ktorým ste pomohla taktiež s realizáciou ich nehnuteľností a k ich maximálnej spokojnosti.

Ing. Tibor T., Prenajímateľ

--------- 

Pani Dagmar Kokošková sa aktívne podieľala nielen na príprave vizuálnych podkladov potrebných pre kvalitnú prezentáciu mojej nehnuteľnosti v Bratislave ponúkanej na prenájom, ale svojimi odporúčaniami na základe dlhoročných skúsenosti poskytla aj cenné rady pri finalizácii textu nájomnej zmluvy. Jej aktívny prístup v roli realitného makléra značnou mierou prispel k tomu, že pre uvedenú nehnuteľnosť sa v priebehu krátkeho času podarilo nájsť vhodných podnájomníkov a uzatvoriť nájomnú zmluvu podľa mojich očakávaní.

Ing. Štefan G., z Bratislavy, Prenajímateľ

 ------------ 

Vážená pani Dagmar KOKOŠKOVÁ.

Prosím, prijmite moje úprimné poďakovanie za Váš profesionálny postup pri predaji mojej garáže v Bratislavskom Ružinove, ktorý bol v krátkom čase realizovaný, vrátane zabezpečenia všetkých administratívnych úkonov a dokumentov (listy vlastníctva, pôvodná aj aktuálna kúpno - predajná zmluva, nevyhnutné poplatky súvisiace s predajom, návrh na vklad do katastra a pod.).

V prípade potreby rád využijem Vaše služby aj v budúcnosti.

 Ing. František Š.

 -------------

Spolupráca s pani Kokoškovou bola vynikajúca. Uz niekoľkokrát sprostredkovala  dlhodobých, spoľahlivých a dobrých nájomnikov. Veľmi som ocenila, že obhliadky nehnutelnosti zabezpecila samostatne, bez nutnosti mojej pritomnosti. Jedinečné je, že sa o vzťah medzi prenajimateľom a nájomnikom a moju spokojnosť zaujímala aj niekoľko mesiacov po uzavreti nájomnej zmluvy. Po skúsenostiach s mnohými realitnými kanceláriami môžem Estate Union pre ich professionalitu a kvalitnejši servis len odporucit.

Ing. Jana v. H., Rakúsko

 ----------

Pani Kokošková, teším sa z našej spolupráce, ktorá už trvá niekoľko rokov. Vždy ste nám vedeli dobre a správne poradiť, a preto zostávame Vašimi klientmi. Dúfam, že aj Vy ste s nami spokojná. Budem rada, keď sa opäť stretneme.

p. Viera B., Bratislava-Staré Mesto

 ---------

Ďakujem p. Kokoškovej za veľmi profesijný, odborný, priateľský a všestranne dobrý prístup k prenájmu môjho bytu. Taký prístup k prenájmu som doteraz nevidel a bol som veľmi milo prekvapený. Komunikácia maklérky či už to bolo s nájomcom, alebo prenajímateľom bola na veľmi dobrom a odbornom prístupe a snažila sa vyhovieť či už v otázke času, alebo iných požiadaviek všetkým zúčastneným stranám. Zmluva o prenájme bola vypracovaná na veľmi dobrej odbornej úrovni a obsahovala veľmi konkrétne ustanovenia, ktorými sa predchádza sporom a odstraňuje sa nimi rozpory a porušovanie pravidiel zmluvy či zo strany nájomcu, alebo prenajímateľa. V zmluve boli zapracované všetky dôležité a konkrétne požiadavky klientov. Maklérka mala snahu čo najskôr vybrať najvhodnejšieho nájomcu a konzultovala to s prenajímateľom. Nájom bol uzatvorený v relatívne krátkom čase, čo ma veľmi prekvapilo. Odporúčam preto využiť takéto odborné a kvalitné služby. Ak budem opätovne potrebovať pomoc, alebo služby v tejto oblasti určite sa obrátim na ňu.

Mgr. Miloslav T.

-------------

Vážená pani Kokošková,

srdečne Vám ďakujem za ochotu, ústretovosť a vzájomnú spokojnosť

pri predaji môjho bytu nielen z mojej strany, ale aj zo strany už terajšieho nového majiteľa.

S pozdravom

Ing. Mária Z.

 

Na spoluprácu s Vami sa teší
maklérka Dagmar